Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3324
Title: CREACIÓN DE UN RESTAURANTE DE COMIDA TÍPICA MANABITA, A UBICARSE EN LA CIUDAD DE MANTA.
Authors: NAPA LOOR, JOSSELYN ANDREA
Keywords: MARKETING
ANÁLISIS DE MERCADO
ANÁLISIS FINANCIERO
Issue Date: 2021
Citation: NAPA LOOR, JOSSELYN A. (2021). CREACIÓN DE UN RESTAURANTE DE COMIDA TÍPICA MANABITA, A UBICARSE EN LA CIUDAD DE MANTA. (TESIS DE PREGRADO). UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ, MANTA, ECUADOR.
Series/Report no.: ULEAM-ADM;0098
Abstract: IN THIS RESEARCH WORK IT IS INTENDED TO CREATE A TYPICAL MANABITA FOOD RESTAURANT, WHICH WILL BE LOCATED IN THE CITY OF MANTA, IN ORDER TO SATISFY CUSTOMERS WITH DIFFERENT OFFERS OF TRADITIONAL FOOD FROM THE CITY OF MANTENSE AND AT THE SAME TIME ATTRACT TOURISTS FROM DIFFERENT PARTS INSIDE AND OUTSIDE THE COUNTRY THAT USUALLY VISIT THE CITY.
Description: EN EL PRESENTE TRABAJO DE INVESTIGACIÓN SE PRETENDE CREAR UN RESTAURANTE DE COMIDA TÍPICA MANABITA, QUE SERÁ UBICADO EN LA CIUDAD DE MANTA, CON EL FIN DE SATISFACER A LOS CLIENTES CON DIFERENTES OFERTAS DE COMIDA TRADICIONAL DE LA CIUDAD MANTENSE Y A LA VEZ ATRAER TURISTAS DE DIFERENTES PARTES DENTRO Y FUERA DEL PAÍS QUE SUELEN VISITAR LA CIUDAD.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3324
Appears in Collections:ADMINISTRACIÓN DE EMPRESAS

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-ADM-0098.pdfTESIS1,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.