Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3770
Title: ESTUDIO DE CONSERVACIÓN DEL BOLLO MEDIANTE EL USO DE SORBATO DE POTASIO Y ÁCIDO ACÉTICO COMPLEMENTADO CON REFRIGERACIÓN.
Authors: CALDERÓN LINO, EDUARDO EDISON
Keywords: CULTIVO
PROPIEDADES
CONSERVANTES
SORBATO DE POTASIO
Issue Date: 2011
Citation: CALDERON LINO, EDUARDO E. (2011). ESTUDIO DE CONSERVACIÓN DEL BOLLO MEDIANTE EL USO DE SORBATO DE POTASIO Y ÁCIDO ACÉTICO COMPLEMENTADO CON REFRIGERACIÓN. (TESIS DE PREGRADO). UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ, EXTENSIÓN JIPIJAPA, MANTA, ECUADOR.
Series/Report no.: ULEAM-IAL;0071
Abstract: THE PRESENT INVESTIGATION WAS CARRIED OUT AMONG OF APRIL AND JULY OF THE 2010 IN THE LABORATORY OF THE NATIONAL TECHNICAL COLLEGE MANUEL INOCENCIO ARBORS AND GUALE OF THE CANTON JIPIJAPA, COUNTY OF MANABÍ THAT IS AT 80° 34' OF LONGITUDE WEST AND 1° 19' OF SOUTH LATITUDE, LOCATE D IN THE DRY TROPICAL FOREST ACCORDING TO THE CLASSIFICATION OF HOLDRIGE. THE OBJECTIVE WAS TO EVALUATE THE TIME OF CONSERVATION OF THE BUN BY MEANS OF THE USE OF SORBATE OF POTASSIUM AND ACETIC ACID SUPPLEMENTED WITH REFRIGERATION.
Description: LA PRESENTE INVESTIGACIÓN SE REALIZÓ ENTRE ABRIL Y JULIO DEL 2010 EN EL LABORATORIO DEL COLEGIO TÉCNICO NACIONAL MANUEL INOCENCIO PARRALES Y GUALE DEL CANTÓN JIPIJAPA, PROVINCIA DE MANABÍ, QUE SE ENCUENTRA A 80° 34’ DE LONGITUD OESTE Y 1° 19’ DE LATITUD SUR, UBICADA EN EL BOSQUE TROPICAL SECO SEGÚN LA CLASIFICACIÓN DE HOLDRIGE. EL OBJETIVO FUE EVALUAR EL TIEMPO DE CONSERVACIÓN DEL BOLLO MEDIANTE EL USO DE SORBATO DE POTASIO Y ÁCIDO ACÉTICO COMPLEMENTADO CON REFRIGERACIÓN.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3770
Appears in Collections:INGENIERÍA EN ALIMENTOS

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-IAL-0071.pdfTESIS7,56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.