Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/5864
Title: Análisis de la producción y comercialización de licores artesanales del cantón Junín provincia de Manabí.
Authors: Ponce Saltos, Silvia Raquel
Keywords: CURRINCHO
MICROEMPRESARIOS
PRODUCTIVIDAD
COMERCIALIZACIÓN
Issue Date: 2024
Citation: Ponce Saltos, S. R. (2024). Análisis de la producción y comercialización de licores artesanales del cantón Junín provincia de Manabí. (Estudio de caso). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Ecuador.
Series/Report no.: ULEAM-ECO;0094
Abstract: Sugar cane, the main raw material of the economy of the Junín canton for the production of the popular currincho, an alcoholic drink made in an artisanal way by entrepreneurs in the area, along with byproducts derived from it. There is a high percentage of microentrepreneurs without the necessary knowledge of administration, financial advice or the GAD. An improvement plan that affects the productivity of the marketing of artisanal liquors that generates success and growth, allowing them to enhance their strengths.
Description: La caña de azúcar, materia prima principal de la economía del cantón Junín para la elaboración del popular currincho, bebida alcohólica elaborada de manera artesanal por emprendedores de la zona, junto con subproductos derivados de esta misma. Existe alto porcentaje de microempresarios sin conocimientos necesarios de administración, asesorías financieras o del GAD.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/5864
Appears in Collections:ECONOMÍA

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-ECO-0094.pdfESTUDIO DE CASO2,45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.