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https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/6812
Title: | Redes sociales y su influencia en el posicionamiento de la marca MASS PAN- Manta. |
Authors: | Flores Zambrano, Angelo Jesus |
Keywords: | REDES SOCIALES POSICIONAMIENTO COMPROMISO INTERACCIÓN SOCIAL MARCA |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Flores Zambrano, A. J. (2024). Redes sociales y su influencia en el posicionamiento de la marca MASS PAN- Manta. (Artículo Científico). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Ecuador. |
Series/Report no.: | ULEAM-MKT;0165 |
Abstract: | Social media is essential for the brand positioning of Mass Pan, generating a significant impact on its visibility and perception in the market. The research shows that, by using well-structured digital strategies, Mass Pan can improve its competitiveness and connection with customers. This was confirmed through surveys of a sample of 382 people from the economically active population of Manta, where the importance of constant interaction on social media to increase consumer loyalty and fidelity was highlighted. The study, of a quantitative, descriptive and correlational nature, used SPSS software for statistical analysis, obtaining a strong correlation coefficient, which confirms the positive influence of social media on brand positioning. These findings validate the hypothesis that social media is an essential strategic tool to strengthen the competitiveness and reputation of Mass Pan in the market. |
Description: | Las Redes Sociales son fundamentales para el posicionamiento de marca Mass Pan, generando un impacto significativo en su visibilidad y percepción en el mercado. La investigación demuestra que, al utilizar estrategias digitales bien estructuradas, Mass Pan puede mejorar su competitividad y conexión con los clientes. Esto se comprobó mediante encuestas a una muestra de 382 personas de la población económicamente activa de Manta, donde se destacó la importancia de la interacción constante en redes sociales para aumentar la lealtad y fidelidad de los consumidores. |
URI: | https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/6812 |
Appears in Collections: | INGENIERÍA EN MARKETING |
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