Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3332
Title: EFECTO DEL EXTRACTO DE AJO (ALLIUM SATIVUM) Y JENGIBRE (ZINGIBER OFFICINALE) SOBRE LA SENSIBILIDAD IN VITRO DE ESCHERICHIA COLI AISLADO EN AVES TRASPATIO.
Authors: HERRERA QUIROZ, KIMBERLY ELIANA
Keywords: BACTERIAS
CULTIVO
NUTRIENTES
Issue Date: 2020
Citation: HERRERA QUIROZ, KIMBERLY E. (2020). EFECTO DEL EXTRACTO DE AJO (ALLIUM SATIVUM) Y JENGIBRE (ZINGIBER OFFICINALE) SOBRE LA SENSIBILIDAD IN VITRO DE ESCHERICHIA COLI AISLADO EN AVES TRASPATIO. (TESIS DE PREGRADO). UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ, MANTA, ECUADOR.
Series/Report no.: ULEAM-AGRO;0086
Abstract: THE PRESENT WORK WILL BE CARRIED OUT IN THE CANTON OF MAY 24, PROVINCE OF MANABÍ, WHERE 30 SAMPLES OF BACKYARD BIRDS FROM ONE SECTOR WERE OBTAINED, WHICH WERE TRANSPORTED IN SWABS (CITOSWAB) WITH PEPTONATED WATER, WHICH SERVED AS A WAY OF CONSERVATION TO LATER BE PROCESSED IN VITRO IN THE MICROBIOLOGY LABORATORY OF THE FACULTY OF AGRICULTURAL SCIENCES.
Description: EL PRESENTE TRABAJO SE REALIZARÁ EN EL CANTÓN 24 DE MAYO PROVINCIA DE MANABÍ, DONDE FUERON OBTENIDAS 30 MUESTRAS DE AVES DE TRASPATIO DE UN SECTOR, LAS CUALES (FUERON TRASPORTADAS) SE TRANSPORTARON EN HISOPOS (CITOSWAB) CON AGUA PEPTONADA LA CUAL SIRVIÓ COMO VÍA DE CONSERVACIÓN PARA LUEGO SER PROCESADAS DE MANERA IN VITRO EN EL LABORATORIO DE MICROBIOLOGÍA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGROPECUARIAS.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3332
Appears in Collections:INGENIERÍA AGROPECUARIA

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-AGRO-0086.pdfTESIS1,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.