Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3342
Title: USO DEL FREJOL DE PALO (CAJANUS CAJAN) COMO SUSTITUTO DE LA SOYA PARA ALIMENTACIÓN DE POLLOS DE ENGORDE EN LA FINCA EXPERIMENTAL LOS BAJOS, 2021.
Authors: DELGADO AGUAYO, RONALD ANDRÉS
FRANCO BAILÓN, BRYAN RICARDO
Keywords: MATERIA PRIMA
TAXONOMÍA
NUTRIENTES
AVICULTURA
Issue Date: 2021
Citation: DELGADO A. RONALD A. & FRANCO B. BRYAN R. (2021). USO DEL FREJOL DE PALO (CAJANUS CAJAN) COMO SUSTITUTO DE LA SOYA PARA ALIMENTACIÓN DE POLLOS DE ENGORDE EN LA FINCA EXPERIMENTAL LOS BAJOS, 2021. (TESIS DE PREGRADO). UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ, MANTA, ECUADOR.
Series/Report no.: ULEAM-AGRO;0096
Abstract: THE PRESENT STUDY EVALUATED THE EFFECT OF STICK BEAN FLOUR (C. CAJAN) AS A SOURCE OF PROTEIN TO REPLACE SOY IN THE FEED OF BROILERS, THROUGH THE USE OF DOSAGES OF BEAN FLOUR IN THE BALANCED. RESULTS WERE OBTAINED IN THE FIRST WEEK WHERE NO SIGNIFICANT DIFFERENCES WERE OBSERVED BETWEEN THE TREATMENTS WITH RESPECT TO WEIGHT GAIN.
Description: EL PRESENTE ESTUDIO EVALUÓ EL EFECTO DE LA HARINA DE FREJOL DE PALO (C. CAJAN) COMO FUENTE DE PROTEÍNA PARA SUSTITUIR LA SOYA EN LA ALIMENTACIÓN DE POLLOS DE ENGORDE, POR MEDIO DEL USO DE DOSIFICACIONES DE LA HARINA DE FREJOL EN EL BALANCEADO. SE OBTUVIERON RESULTADOS EN LA PRIMERA SEMANA DONDE NO SE OBSERVARON DIFERENCIAS SIGNIFICATIVAS ENTRE LOS TRATAMIENTOS CON RESPECTO A LA GANANCIA DE PESO.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3342
Appears in Collections:INGENIERÍA AGROPECUARIA

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-AGRO-0096.pdfTESIS8,74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.