Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3351
Title: | SUSTENTABILIDAD DE LA PRODUCCIÓN MAICERA EN LOS CANTONES JIPIJAPA Y PAJÁN DE LA PROVINCIA DE MANABÍ, 2019. |
Authors: | VALVERDE ZAMBRANO, BRYAN ABEL |
Keywords: | ECOLOGÍA ECONOMÍA EVALUACIÓN PRODUCCIÓN |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | VALVERDE ZAMBRANO, BRYAN A. (2020). SUSTENTABILIDAD DE LA PRODUCCIÓN MAICERA EN LOS CANTONES JIPIJAPA Y PAJÁN DE LA PROVINCIA DE MANABÍ, 2019. (TESIS DE PREGRADO). UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ, MANTA, ECUADOR. |
Series/Report no.: | ULEAM-AGRO;0105 |
Abstract: | THE MAIN OBJECTIVE OF THIS RESEARCH WAS TO EVALUATE THE SUSTAINABILITY OF CORN PRODUCTION IN THE CANTONS JIPIJAPA AND PAJÀN, IN THE PROVINCE OF MANABÍ, ECUADOR. TO CHARACTERIZE THE STUDY AREAS, A GENERAL SURVEY OF TEN PRODUCERS PER CANTON WAS STARTED; AND FOR THE CONSTRUCTION AND EVALUATION OF INDICATORS, THE MESMIS METHODOLOGY WAS USED, COMPLEMENTED WITH THE SARANDÓN SUSTAINABILITY EVALUATION METHODOLOGY (2002). |
Description: | EL OBJETIVO PRINCIPAL DE LA PRESENTE INVESTIGACIÓN FUE EVALUAR LA SUSTENTABILIDAD DE PRODUCCIÓN MAICERA DE LOS CANTONES JIPIJAPA Y PAJÁN, EN LA PROVINCIA DE MANABÍ, ECUADOR. PARA LA CARACTERIZACIÓN DE LAS ZONAS DE ESTUDIO SE PARTIÓ DE UNA ENCUESTA GENERAL A DIEZ PRODUCTORES POR CANTÓN; Y PARA LA CONSTRUCCIÓN Y EVALUACIÓN DE INDICADORES SE USÓ LA METODOLOGÍA MESMIS COMPLEMENTADA CON LA METODOLOGÍA DE EVALUACIÓN DE SUSTENTABILIDAD DE SARANDÓN (2002). |
URI: | https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3351 |
Appears in Collections: | INGENIERÍA AGROPECUARIA |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ULEAM-AGRO-0105.pdf | TESIS | 12,42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.