Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3578
Title: MANUAL DE PROCESOS PARA LA MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN RESTAURANTES DE BAHÍA DE CARÁQUEZ.
Authors: RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ, JULENNY MARÍA
Keywords: MANUAL DE FUNCIONES
ALIMENTACIÓN
SEGURIDAD
NORMATIVAS
Issue Date: 2018
Citation: RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ, JULENNY M. (2018). MANUAL DE PROCESOS PARA LA MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN RESTAURANTES DE BAHÍA DE CARÁQUEZ. (TESIS DE PREGRADO). UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ, EXTENSIÓN BAHÍA DE CARÁQUEZ, MANTA, ECUADOR.
Series/Report no.: ULEAM-HT;0093
Abstract: THE PRESENT INVESTIGATION FOR THE ELABORATION OF PROPOSAL OF A MANUAL OF PROCESSES, IT IS BORN OF THE ABSENCE OF AN INSTRUMENT AND APPROPRIATE NORMS FOR THE MANIPULATION OF FOODS IN THE RESTAURANTS BAHÍA DE CARÁQUEZ. AS A RESULT OF THE PROJECT, IT IS EXPECTED TO STRENGTHEN THE WEAKNESSES OF THE PERSONNEL WORKING IN THE RESTAURANTS OF BAHÍA DE CARÁQUEZ.
Description: LA PRESENTE INVESTIGACIÓN SOBRE LA ELABORACIÓN DE LA PROPUESTA DE UN MANUAL DE PROCESOS, NACE DE LA INASISTENCIA DE UN INSTRUMENTO Y NORMATIVAS ADECUADAS PARA LA CORRECTA MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN LOS RESTAURANTES BAHÍA DE CARÁQUEZ. COMO RESULTADOS DEL PROYECTO SE ESPERA POTENCIALIZAR LAS FALENCIAS Y DEBILIDADES DEL PERSONAL QUE LABORA EN LOS RESTAURANTES DE BAHÍA DE CARÁQUEZ.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3578
Appears in Collections:HOTELERÍA Y TURISMO

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-HT-0093.pdfTESIS2,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.