Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4143
Title: Implementación de transferencia tecnológica para fomentar la venta de pasta de cacao (theobroma cacao) en forma artesanal en el cantón La Concordia - Provincia Santo Domingo de los Tsáchilas.
Authors: Saavedra Mera, Karina Auxiliadora
Keywords: CACAO
ANÁLISIS SENSORIAL
PROCESAMIENTO
Issue Date: 2021
Citation: Saavedra, K. (2021). Implementación de transferencia tecnológica para fomentar la venta de pasta de cacao (theobroma cacao) en forma artesanal en el cantón La Concordia - Provincia Santo Domingo de los Tsáchilas. (Tesis de Posgrado). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Manabí, Ecuador.
Series/Report no.: ULEAM-POSG-G.CA.SEG.ALIM;0009
Abstract: This paper investigates the possibility of establishing a process of technology transfer in the production and commercialization of the agricultural product of cocoa, which is focused on the agricultural community of La Concordia - Province of Santo Domingo de los Tsáchilas. The aim of this project of transference is to empower the small and medium agricultural producers in the region, allowing them to process a traditional agricultural good of the sector (cocoa) into an economically profitable commercial product.
Description: El presente trabajo investiga la posibilidad de establecer un proceso de transferencia tecnológica en el esquema de producción y comercialización del producto agrícola del cacao, centrado en la comunidad agrícola de La Concordia - Provincia Santo Domingo de los Tsáchilas. Este proyecto tiene como fin el empoderamiento de los pequeños y medianos productores agrícolas de la región, que les permita procesar un bien agrícola tradicional del sector (el cacao) en un producto comercial económicamente rentable.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4143
Appears in Collections:M. GESTIÓN DE CALIDAD Y SEGURIDAD ALIMENTARIA

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-POSG-G.CA.SEG.ALIM-0009.pdfArtículo885,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.