Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4154
Title: | Propuestas agroindustriales para la reutilización de desechos agrícolas generados en el cantón Junín, provincia de Manabí. |
Authors: | Joza Álava, Ketty Jessica |
Keywords: | BIOMASA RESIDUOS SÓLIDOS PRODUCTO |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Joza, K. (2022). Propuestas agroindustriales para la reutilización de desechos agrícolas generados en el cantón Junín, provincia de Manabí. (Tesis de Posgrado). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Manabí, Ecuador. |
Series/Report no.: | ULEAM-POSG-G.CA.SEG.ALIM;0020 |
Abstract: | The research identified through mapping the variety of agro-industrial waste along with its percentages according to information from the families that live in different places in the Junín canton and the interest in taking advantage of the variety of agricultural products that are cultivated in different places in this canton and for this, a reduction or arrest of the deterioration process was achieved, as well as the restoration or rehabilitation of the ecosystem, increase in forest cover including fruit trees. |
Description: | La investigación se identificó por medio de un mapeo la variedad de desechos agroindustriales junto con sus porcentajes según información de las familias que habitan en diferentes sitios del cantón Junín y se valoró el interés por el aprovechamiento de la variedad de productos agrícolas que se cultivan en diferentes sitios de este cantón y para ello, se logró una disminución o detención de proceso deterioro, así mismo la restauración o rehabilitación de ecosistema, aumento de cobertura boscosa incluyendo árboles frutales. |
URI: | https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4154 |
Appears in Collections: | M. GESTIÓN DE CALIDAD Y SEGURIDAD ALIMENTARIA |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ULEAM-POSG-G.CA.SEG.ALIM-0020.pdf | Tesis | 4,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.