Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4318
Title: Capacitación en planificación alimentaria y nutricional para personal de educación y salud en áreas rurales del cantón El Carmen.
Authors: Román Posligua, Víctor Alonso
Keywords: DESNUTRICIÓN
PROTEÍNAS
CARBOHIDRATOS
NUTRICIÓN
Issue Date: 2007
Citation: Román, V. (2007). Capacitación en planificación alimentaria y nutricional para personal de educación y salud en áreas rurales del cantón El Carmen. (Tesis de Posgrado). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Manabí, Ecuador.
Series/Report no.: ULEAM-POSG-CTA;0032
Abstract: In The canton El Carmen, County of Manabí, during the months of April, May and June of the 2007, previous presentation and approval of the proposal, the program of Training was executed in Alimentary and Nutritional Planning, in Rural areas of the Canton El Carmen for whose effect three communities were chosen: La Virgencita, El Porvenir and La Raíz, located in rural sectors, the first one, in the Km. 57 of the Sacred road Domingo - Chone, to 15 Km. Of distance of The Carmen's Cantonal Head, the Segunda, located in the Road to The Bramadora, to 12 km. Of the city and third, Enclosure La Raíz, to 10 km. From the urban area.
Description: En el cantón El Carmen, provincia de Manabí, durante los meses de abril, mayo y junio del 2007, previa presentación y aprobación de la propuesta, se ejecutó el programa de capacitación en planificación alimentaria y nutricional para el personal de educación y salud, en áreas rurales del cantón El Carmen, para cuyo efecto se escogieron tres comunidades: La Virgencita, El Porvenir y la Raíz, ubicados en sectores rurales, la primera, en el Km. 57 de la vía Santo Domingo – Chone, a 15 Km. de distancia de la cabecera cantonal de El Carmen, la segunda, ubicada en la vía a La Bramadora, a 12 km. de la ciudad y tercera, Recinto La Raíz, a 10 km. desde el área urbana.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4318
Appears in Collections:CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-POSG-CTA-0032.pdfTesis1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.