Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4888
Title: Diseño de un proceso de producción de cerveza artesanal de maracuyá, en Manta.
Authors: Angulo Vera, Dadiana Mishell
López Lucas, Jennifer Elizabeth
Keywords: CERVEZA
ELABORACIÓN
INFLUENCIA
PRODUCTO
Issue Date: 2023
Citation: Angulo Vera, D. M. y López Lucas, J. E. (2023). Diseño de un proceso de producción de cerveza artesanal de maracuyá, en Manta. (Tesis de Pregrado). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Ecuador.
Series/Report no.: ULEAM-HH;0003
Abstract: The present investigation corresponds to the respective analysis of the elaboration of craft beer and its influence in Manta, for which an information survey was carried out and thus to know the causes of the subject in question. Therefore, its methodological structure used is of a non-experimental type, with an exploratory scope, the methods used are analytical and synthetic, likewise it was necessary to apply techniques such as the survey and interview. In accordance with the information collected, it is concluded that the little information and knowledge about passion fruit craft beer in the surveys carried out, we were able to corroborate that perhaps 20% of 100% have tried a passion fruit craft beer in their lives.
Description: La presente investigación corresponde al análisis respectivo a la elaboración de cerveza artesanal y su influencia en Manta, para lo cual se llevó a cabo un levantamiento de información y así conocer las causas del tema en cuestión. Por lo que su estructura metodológica utilizada es de tipo no experimental, con un alcance exploratorio, los métodos utilizados son el analítico y sintético, así mismo fue necesario aplicar las técnicas como la encuesta y entrevista.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4888
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