Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4142
Title: Elaborar un plan de negocios para la comercialización de un suplemento alimenticio a base de lactosuero y harina de soya (Glycine maz).
Authors: Buele Paredes, Mayra Marilyn
Keywords: PLAN COMERCIAL
ESTRATEGIAS
MERCADO
MATERIA PRIMA
Issue Date: 2022
Citation: Buele, M. (2022). Elaborar un plan de negocios para la comercialización de un suplemento alimenticio a base de lactosuero y harina de soya (Glycine maz). (Tesis de Posgrado). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Manabí, Ecuador.
Series/Report no.: ULEAM-POSG-G.CA.SEG.ALIM;0008
Abstract: In a mega diverse country in terms of climates and soils suitable for livestock, agriculture and fishing, its soils are not used to the maximum; likewise, the national food processing industry is not able to cover all the national demand. The objective of this research project is to analyze the viability of a business plan for the elaboration and commercialization of a nutriotional supplement based on whey and soja, and its importance of the innovation of the agri-food industry of Ecuador.
Description: En un país mega diverso en cuanto a climas y suelos aptos para la ganadería, agricultura y pesca, sus suelos no son aprovechados al máximo; así mismo, la industria nacional del procesamiento de alimentos tampoco llega a cubrir toda la demanda nacional. El objetivo de este proyecto es analizar la viabilidad de un plan de negocios para la elaboración y comercialización de suplemento alimenticio a base de lactosuero y soya, y su importancia de la innovación de la industria agro-alimenticia de Ecuador.
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/4142
Appears in Collections:M. GESTIÓN DE CALIDAD Y SEGURIDAD ALIMENTARIA

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-POSG-G.CA.SEG.ALIM-0008.pdfTesis51,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.