Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3102
Title: EVALUACIÓN DE LA EFICIENCIA DEL CARBÓN ACTIVADO ELABORADO A PARTIR DE CÁSCARA DE CACAO (THEOBROMA CACAO) Y BAGAZO DE CAÑA DE AZÚCAR (SACCHARUM OFFICINARUM) PARA LA ADSORCIÓN DE CLORUROS Y MERCURIO.
Authors: LÓPEZ ZAMBRANO, JEAN CARLOS
MARÍN TOSCANO, GEMA ROSMARY
Keywords: RESIDUOS SÓLIDOS
CONTAMINACIÓN
Issue Date: 2019
Citation: LÓPEZ Z. JEAN C. & MARÍN T. GEMA R. (2019). EVALUACIÓN DE LA EFICIENCIA DEL CARBÓN ACTIVADO ELABORADO A PARTIR DE CÁSCARA DE CACAO (THEOBROMA CACAO) Y BAGAZO DE CAÑA DE AZÚCAR (SACCHARUM OFFICINARUM) PARA LA ADSORCIÓN DE CLORUROS Y MERCURIO. (TESIS DE PREGRADO). UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ, MANTA, ECUADOR.
Series/Report no.: ULEAM-RNA;0068
Abstract: THE OBJECTIVE OF THIS WORK WAS TO EVALUATE THE EFFICIENCY OF ADSORPTION OF MERCURY IONS AND CHLORIDE USING ACTIVATED CARBON FROM ORGANIC WASTE SUCH AS SUGARCANE (SACCHARUM OFFICINARUM) AND COCOA HUSK (THEOBROMA CACAO). OF EACH ORGANIC WASTE, TWO DIFFERENT GRANULOMETRIES 1.00 (18) AND 1.19 (16) WERE OBTAINED.
Description: EL OBJETIVO DE ESTE TRABAJO FUE EVALUAR LA EFICIENCIA DE ADSORCIÓN DE IONES DE MERCURIO Y CLORUROS UTILIZANDO CARBÓN ACTIVADO ELABORADO A PARTIR DE RESIDUOS ORGÁNICOS COMO CAÑA DE AZÚCAR (SACCHARUM OFFICINARUM) Y CÁSCARA DE CACAO (THEOBROMA CACAO). DE CADA RESIDUO ORGÁNICO SE OBTUVIERON DOS DIFERENTES GRANULOMETRÍAS 1.00 (18) Y 1.19 (16).
URI: https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/3102
Appears in Collections:INGENIERÍA RECURSOS NATURALES

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ULEAM-RNA-0068.pdfTESIS2,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.