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https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/7870
Título : | Propuesta de creación de una empresa de picnics de lujo con innovación de servicio a domicilio y al aire libre, en el Carmen, Manabí, 2021. |
Autor : | Mora Solorzano, Angie Patricia |
Fecha de publicación : | 2022 |
Citación : | Mora Solorzano, A. P. (2022). Propuesta de creación de una empresa de picnics de lujo con innovación de servicio a domicilio y al aire libre, en el Carmen, Manabí, 2021. (Tesis de Pregrado). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Ecuador. |
Citación : | ULEAM-HT;0237 |
Resumen : | During the global pandemic, a great change has been seen with the party processes in event halls or in locations with reduced spaces, for not being infected with COVID-19 and avoiding its expansion. During the pandemic the number of parties have been in open spaces and reducing the number of guests, these restrictions were given by the (COE, 2021) It should be noted that today the celebrations are chosen to be outdoors, in natural spaces and with a minimum of guests, but there are also companies that still provide services that do not comply with security measures or that are carried out outside of the city where there are no authorities. My project aims to satisfy the needs of each consumer and above all comply with biosafety measures, providing quality service and a safe environment and will be revealed about creating a luxury picnic company that consists of providing glamorous picnic services at home and in open spaces, or in the comfort of your home. It is worth clarifying that currently there are no ventures as such dedicated to luxury picnics, which means that raising this project would be a great opportunity to become known in the El Carmen canton. |
Descripción : | Durante la pandemia mundial se ha visto un gran cambio con los procesos de fiestas en salones de eventos o en ubicaciones con espacios reducidos, por no ser contagiados del COVID-19 y evitar la expansión de este. Durante la pandemia la cantidad de fiestas han sido en espacios abiertos y reduciendo el número de invitados, estas restricciones fueron dadas por el (COE, 2021). |
URI : | https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/7870 |
Aparece en las colecciones: | HOTELERÍA Y TURISMO |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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