Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
español
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
UNIVERSIDAD LAICA "ELOY ALFARO" DE MANABI
Search
Search:
All of DSpace
INGENIERÍA EN ALIMENTOS
INGENIERÍA EN ALIMENTOS
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-12 of 12 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
USO DE SOYA TEXTURIZADA EN LA ELABORACIÓN DE CHORIZO Y SU INCIDENCIA EN LA EVALUACIÓN NUTRICIONAL Y SENSORIAL DEL PRODUCTO ELABORADO EN LA PLANTA DE ALIMENTOS DE LA UNIVERSIDAD LAICA ELOY ALFARO DE MANABÍ EXTENSIÓN CHONE EN EL PRIMER SEMESTRE DEL 2013.
MOLINA ZAMBRANO, MARÍA XIMENA
;
VELÁSQUEZ ESPINOZA, ADELA SOFÍA
2011
ESTUDIO, ANÁLISIS ORGANOLÉPTICO Y PRUEBA DE CADUCIDAD PARA LA CONSERVACIÓN NATURAL EN LA ELABORACIÓN DE LA SALPRIETA.
LUCAS MARCILLO, NANCY JESSENIA
Discover
Author
1
CALDERON LINO, NORA ESTHER
1
CHÁVEZ SÁNCHEZ, MARIELA SUSANA
1
DELGADO RÍOS, JOSÉ CARLOS
1
DÍAZ ORDOÑEZ, EVARISTO LEONARDO
1
ESTRADA MUÑOZ, JULIO RODOLFO
1
LEGTON SOLÓRZANO, WILMER OSWALDO
1
LUCAS MARCILLO, NANCY JESSENIA
1
LUCAS VALENCIA, JEFFERSON JEOVANNY
1
MANTUANO HULIO, CARLOS VALENTÍN
1
MEDRANDA LÓPEZ, RÓMULO EFRÉN
.
next >
Subject
11
MATERIA PRIMA
7
ANÁLISIS SENSORIAL
4
PROCESAMIENTO
2
ANÁLISIS FÍSICO-QUÍMICO
1
BACTERIAS
1
CALIDAD
1
CONSERVACIÓN
1
CULTIVO
1
NUTRIENTES
Date issued
5
2015
3
2014
2
2011
2
2017