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https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/7117
Título : | Implementación del laboratorio especializado en producción carnica: evaluación de carga y capacidad del motor de la embutidora. |
Autor : | Villacis Jama, María Teresa |
Palabras clave : | APRENDIZAJE CONTINUO EMBUTIDOS EFICIENCIA |
Fecha de publicación : | 2024 |
Citación : | Villacis Jama, M. T. (2024). Implementación del laboratorio especializado en producción carnica: evaluación de carga y capacidad del motor de la embutidora. (Proyecto Integrador). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Ecuador. |
Citación : | ULEAM-GAST;009 |
Resumen : | The results of the economic feasibility study regarding the implementation of the specialized production laboratory: evaluation of load and capacity of the stuffer motor to provide a suitable machine for the industrial development of the laboratory based on technology. The objective of this project is to implement a sausage meat stuffing machine in the production of sausages, to improve the working conditions of the students of the Sucre Extension cooking laboratory. The methods used were qualitative, observational, and documentary, the same ones that helped the collection of information and the search for elements that allowed the information to be processed through various works in the area of knowledge. The machine is oriented towards the continuous forming process, to optimize the development and production time of sausages. Thus obtaining an efficient, effective and productive work machine. Which allows easy handling of the sausages in the process and improves the quality of the final product. Designed according to working conditions and made with materials suitable for food handling. Where students can prepare dishes quickly for them, students can thus execute laboratory practices, giving an efficient and effective response in real time resulting in continuous learning. |
Descripción : | Los resultados del estudio de factibilidad económica con respecto a la implementación del laboratorio especializado en producción: evaluación de carga y capacidad del motor de la embutidora para proveer una máquina adecuada para el desarrollo industrial del laboratorio a partir de la tecnología. |
URI : | https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/7117 |
Aparece en las colecciones: | GASTRONOMÍA |
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Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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ULEAM-GAST-009.pdf | PROYECTO INTEGRADOR | 1,4 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
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