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Título : Implementación de una centralina de gas para mejora del taller/ laboratorio de cocina manabita: estudio y diseño.
Autor : Delgado Zambrano, Gema María
Palabras clave : CENTRALINA
SEGURIDAD
PUESTA EN MARCHA
DISEÑO
ERGONÓMICO
Fecha de publicación : 2024
Citación : Delgado Zambrano, G. M. (2024). Implementación de una centralina de gas para mejora del taller/ laboratorio de cocina manabita: estudio y diseño. (Proyecto Integrador). Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, Manta, Ecuador.
Citación : ULEAM-GAST;017
Resumen : To acquire experience in the culinary art at the Eloy Alfaro Lay University of Manabí, Bahia extension in the Gastronomy laboratories is to learn wonderful things, among them techniques that help the development in the gastronomic area, which I attach to the daily practice make you love the career, and among them arose the need to improve the areas designated to be a cooking laboratory, in which the practices were a fundamental basis, to achieve this goal, and thus leave a memory that helps future generations of students of the Gastronomy career, which will not only improve the laboratory in a visual aspect, but will also provide safety, ergonomics and well-being for both the student staff and the community in general and thus present this great project, which is the "Gas Central" however, this requires a multidisciplinary approach, encompassing aspects of safety, functionality, and efficient design. And for this it is necessary to create a previous Study, System Design, Safety, Installation and Commissioning, Maintenance, Aesthetics and Ergonomics, with these factors the project can be carried out; thus safeguarding the life of the entire university community, avoiding possible gas leaks, and creating a safe and ergonomically practical environment to learn more about the gastronomic world, creating capable and safe professionals in their area.
Descripción : Adquirir experiencia en el arte culinario en la Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, extensión Bahía en los laboratorios de Gastronomía es aprender cosas maravillosas, entre ellas técnicas que ayudan al desenvolvimiento en el área gastronómica, que adjunto, a la práctica diaria hacen amar la carrera, y entre ellas surgió la necesidad de mejorar las áreas designadas para ser laboratorio de cocina, en las que las prácticas fueron base fundamental, para lograr llegar a esta meta, y dejar así un recuerdo que ayude a las futuras generaciones estudiantiles de la carrera de Gastronomía.
URI : https://repositorio.uleam.edu.ec/handle/123456789/7125
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